Usein kysytyt kysymykset

Pelastusopiston kirjasto on kaikille avoin pelastusalaan erikoistunut kirjasto, jonka asiakkaaksi voi päästä antamalla tarvittavat asiakastiedot ja hyväksymällä käyttösäännöt. Lisätietoja kirjaston käytöstä Pelastusopiston nettisivuilla.

Voit kirjautua verkkokirjastoon etusivun oikeasta yläkulmasta kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla. Kirjautuneena voit päivittää omia tietojasi, uusia lainojasi ja tehdä varauksia.

Saat PIN-koodin kirjastosta tai paina "Kirjaudu" etusivun oikeassa yläkulmassa ja valitse "Unohditko PIN-koodin?". Seuraa ohjeita. PIN-koodin tulee olla vähintään 4 numeroa (ei kirjaimia tai erikoismerkkejä, vain numeroita). Ongelmatapauksissa ota yhteyttä kirjastoon.

Paina "Kirjaudu" etusivun oikeassa yläkulmassa ja valitse "Unohditko PIN-koodin?". Seuraa ohjeita. PIN-koodin tulee olla vähintään 4 numeroa (ei kirjaimia tai erikoismerkkejä, vain numeroita). Ongelmatapauksissa ota yhteyttä kirjastoon.

Ota yhteyttä Pelastusopiston kirjastoon sähköpostilla kirjasto@pelastusopisto.fi tai käy kirjastossa.

Henkilötietojesi käsittelystä löydät tietoa asiakasrekisterin informaatioselosteesta.

Saavutettavuudesta löydät tietoa saavutettavuusselosteesta ja voit antaa saavutettavuuteen liittyvistä ongelmista palautetta lomakkeella.

Haku

Kielivalinta